previous arrow
next arrow
Slider

Perutusan Pengarah

DR.FAIDZAL ADLEE BIN ABDUL GHAFAR

PENGARAH HOSPITAL KOTA TINGGI

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Terima kasih kerana mengunjungi Portal Rasmi Hospital Kota Tinggi, Johor.
Portal Rasmi Hospital Kota Tinggi ini merupakan satu usaha mempertingkatkan lagi kualiti perkhidmatan yang disediakan khususnya dari segi penyebaran maklumat-maklumat seperti profil, fungsi dan perkhidmatan yang disediakan oleh Hospital Kota Tinggi. Portal ini juga bertujuan untuk memudahkan komunikasi di antara pelanggan dan Hospital Kota Tinggi.

 

Saya amat mengalu-alukan pandangan dan komen anda bagi membantu kami dalam usaha-usaha untuk mempertingkatkan lagi kualiti perkhidmatan yang disediakan kepada semua pelanggan.

 

Harapan saya semoga segala informasi dan maklumat yang ada di dalam portal ini dapat membantu memberi manfaat kepada semua. Selamat melayari Portal Rasmi Hospital Kota Tinggi.

 

“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”

“PENYAYANG, PROFESIONALISME DAN KERJA BERPASUKAN ADALAH BUDAYA   

  KERJA KITA”

Soalan Lazim mengenai Vaksin Covid-19

Soalan Lazim mengenai Vaksin Covid-19 Daripada :-
Dr.Wan Muhammad Farhan bin Wan Fauzi
Pegawai Perubatan 
Hospital Kota Tinggi, Johor
PKPP - Bersama mencegah COVID-19. Lindungi keluarga anda dengan sentiasa memantau status kesihatan diri dan keluarga.
PKPP - Selamat kembali ke sekolah! Jaga jarak sosial, amalkan kebersihan OPTIMUM dan jangan lupa patuhi SOP.
PKPP - Elakkan bersalaman atau bersentuhan dengan orang lain. Tangan yang tidak dibasuh dengan kerap dan betul, PENUH dengan kuman!
PKPP - Rakyat Malaysia jangan lupa kita masih belum menang. Terus PATUHI SOP yang ditetapkan bagi memutuskan rantaian jangkitan COVID-19.

PENAFIAN Pihak Hospital Kota Tinggi, Johor tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan menerusi maklumat yang diperolehi melalui portal ini. Frontier Theme
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status